Nog 9 dagen
Door: nikky van der hout
Blijf op de hoogte en volg Nikky
02 Januari 2011 | Nederland, Papendrecht
Nog 9 dagen en dan is het zo ver
dan verlaten we voor 4 weken het land
zonder mobiel dat wordt voor mij nog een hel haha ;)
maar gelukkig nemen we een laptop mee en kan ik jullie via deze site zo af en toe op de hoogte houden!
Na een leuk gezellig oud en nieuw weekend komt het nu echt dichtbij en ga je bedenken wat je allemaal nog moet kopen en doen.(En dat is nog best veel)
zoals me tas in pakken wordt natuurlijk ook echt een ramp wat neem je allemaal mee naar een land waar het zomer is maar waar het ook kan regenen en wat kouder kan zijn.
Nu nog 3 dagen werken en dan begint voor mij de vakantie en gaan we 11 januari om 12.00 vliegen en komen we 11uur en 3 kwartier later op 12 januari 06.45 aan in kuala lumpur waar we een hele dag verblijven en om 21.35 weer het vliegtuig in gaan om de laatste 10 uur af te leggen voordat we eindelijk in Nieuw zeeland aankomen.op 13 januari 12.50u
En dan Begint het Avontuur !!!
02 Januari 2011 - 14:56
Tamara:
Heee Nik,
Echt superr vet!
Heeel veel plezier en ga er lekker van genieten!
'k zal aan je denken vanuit dit koude landje! haha.
xx -
02 Januari 2011 - 15:06
Gonneke:
supeerrrrr gaaf! Ik ga je zeker volgen en ben erg benieuwd naar alle leuke, spannende en avonturen van je! haha
Succes met de laatste voorbereidingen!
xx Gon -
02 Januari 2011 - 15:53
Patricia De Vreede:
Een hele fijne vakantie Nikky!! En supercool dat je het op deze site bij gaat houden, want ik ben heel erg nieuwsgierig hoe je het daar gaat hebben!! Succes met je tas inpakken (is altijd verschrikkelijk, maar bedenk... als je iets vergeten bent, ze hebben daar ook winkels ;-)), goeie reis alvast en heeeeel veeeeel plezier!!!
Xxx Patries -
03 Januari 2011 - 18:17
Annemarie:
hey Nikky ,
leuk joh dat je deze site heb , kunnen we een beetje meegenieten van jullie reis xxx -
03 Januari 2011 - 18:17
Judit:
whoehoee spannend allemaal hoor!
en idd je tas inpakken word een ramp..SUCCES! ;) -
08 Januari 2011 - 13:55
De Greefies:
We gaan je reisverslag zeker volgen vanuit Papecity. Enne.... voor mooi en slecht weer kan ik je maar één kledingstuk adviseren, misschien niet zo sexy... maar de afritsbroeken zijn echt ideaal.
Ik wens jou en je familie alvast een onwijs goede reis!!!! We zijn benieuwd naar je reisverslagen.
dikke kus
de Greefies -
10 Januari 2011 - 17:51
Rose:
Hartstikke veel plezier de komende weken. Geniet en blijf gezond. Ik ga jullie zeker digitaal volgen.
Dikke kussen Rose -
10 Januari 2011 - 20:17
De Troelstra-steeg..:
Indy is in goeie handen en ontbreekt 't aan niets!.....have fun met elkaar,onderweg en op 't Kiwi-eiland..... -
18 Januari 2011 - 20:07
De Buurtjes:
hoi Nikky en familie,
hier een berichtje van de buurtjes. wij volgen jullie op afstand. Je verhaal is leuk om te lezen. Lukt het al om de weg uit te stippelen. Makkelijk hé een tom/tom. Genieten jullie maar. De keuken van ons ligt op schema. Vandaag (18/01/2011) om 14.00 uur is je pakje van H&M gearriveerd. Veel plezier en doe voorzichtig.