Wellington 19-01-2011 - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Nikky Hout - WaarBenJij.nu Wellington 19-01-2011 - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Nikky Hout - WaarBenJij.nu

Wellington 19-01-2011

Door: nikky van der hout

Blijf op de hoogte en volg Nikky

19 Januari 2011 | Nieuw Zeeland, Wellington

Reisverslag 19-01-2011

Zoals ik in het vorige reisverslag al had aangeven zijn we weze sledge ik scheet al 7 kleuren voordat we daadwerkelijk in dat water lagen maar uiteindelijk viel het wel mee het was wel echt heel tof om te doen want je gaat met een bord onder je bovenlichaam een wetsuite en flippers van een snel stromende rivier af met kleine watervalletjes het is wel super vermoeiend en soms pijnlijk als je tegen onder water liggende stenen aankomt maar het was wel een kicke ervaring die ik zeker niet had willen missen.

Hierna waren we allemaal bekaf en zijn we op de camping even gaan rusten om hierna lekker te bbqe en met z’n alle een portje party en co te doen. (ik zal niet zeggen wie d'r heeft gewonnen ;))

De volgende dag zijn we op tijd op gegaan om een thermaalgebied te bezoeken
En bah wat stonk dat zeg (ik zal je zeggen ik noem geen namen maar als die meiden op de voetbal allemaal tegelijk een scheet lieten dan viel dat nog wel mee ;)) dus ik heb voortaan niks meer te klagen haha
Maar het was leuk om te zien hoe een geiser tot uiting kwam en om de verschillende poelen te zien met hun rare maar mooie kleuren.

hierna doorgereden naar taupo om daar het stadje in te gaan en lekker uit eten te gaan ( we kregen zo'n grote pizza dat mike en ik de helft maar op konden eten de rest mocht mee in een doggybag en hebben we als middag eten op (A) ) eigenlijk wilde we gaan bungy jumpen maar het regende al heel de dag en dat vond ik dus niet zo leuk om dan me sprong te wagen dus nu kijken of ik meer geluk heb als we in queenstown zijn (daar is het bungy jumpen een soort van begonnen) dus dat is ook gaaf !

Vandaag zijn we vanaf taupo naar wellington gereden onderweg nog even gestopt bij een mooi strand en zijn we om 6 uur aangekomen in het zonnige wellington ... waar we nog het 'te papa' museum willen bezoeken en dan gaan we overvaren naar het zuider eiland om daar onze reis voort te zetten ...

en dan zijn we alweer anderhalve week onderweg.

Groetjes NIkky en Familie

• 19 Januari 2011 - 08:43

Helga:

klinkt goed Nik!! vooral dat lekkere weer en die activiteiten.

geniet ervan verder!

• 19 Januari 2011 - 10:36

André:

Heey nikky!

Ben blij dat je het naar je zin heb. klink allemaal erg gaaf wat je ben wezen doen. Ik hoop dat het volgende keer droog is dat je kan bungy jumpen. groetjes aan de familie. tot heel snel dan praten we gauw bij!

xjes andré

• 19 Januari 2011 - 15:08

De Greefies:

Dat klinkt onwijs gaaf zeg. Op een bodyboard de rivier af!!! En nog bungy jumpen in het vooruitzicht... wat heb ik toch een stoere nicht!
    Heel veel plezier en ik hoop dat jullie snel wat mooier weer krijgen.
    Groetjes en xxx
    de Greefies

• 19 Januari 2011 - 16:28

Gré En Opa:

We volgen jullie op de voet.Geweldig
    wat jullie al beleefd hebben en zijn
    benieuwd naar de volgende verhalen.
    Hopelijk wordt het beter weer

• 19 Januari 2011 - 21:01

Nikky:

jullie hebben ook een stoere broer/zwager/oom want me vader is ook mee geweest echt hilarisch de foto's krijg je nog wel te zien en neem dan een droge onderbroek mee hahahhahaha ;)

• 20 Januari 2011 - 06:34

Annemarie:

klinkt goed !!!!
    xxx

• 20 Januari 2011 - 11:14

Rowan:

nou klinkt echt super en foto zijn leuk man ik zou zeggen geniet er maar lekker van en ik ga je reisverslag zeker volgen hoor(A)

xx